CHRONO CUP 2020

Duft af forår, syre i benene og blodsmag i munden

VELKOMMEN TIL CHRONO CUP

Chrono Cup 2020 aflyst grundet COVID-19

Vi har glædet os rigtig meget til at byde dig velkommen til Chrono Cup 2020, men skriver med en ærgerlig nyhed. Vi bliver nødt til at aflyse forårets Chrono Cup grundet COVID-19, da vi altid sætter vores deltageres sundhed højt på dagsordenen og vi selvfølgelig følger anbefalingerne fra det offentlige. Der bliver derfor ingen løb den 28. april, 12. maj, 26. maj eller 9. juni.

 

Vi vil alligevel meget gerne have jer med ud og køre! Vi arrangerer også vores løbsserie, Chrono Sensommer Cup, der starter i sidste uge af august. I år kommer vi til at tage de bedste afdelinger fra Chrono Cup og Chrono Sensommer Cup, så man kan godt begynde at glæde sig til nogle fede enkeltstartsløb! Du kan læse mere om Chrono Sensommer Cup her.

 

PROGRAMMET FOR HVER AFDELING ER:

17.00-17:45 Indskrivning.

18:00 – Her går starterne

Alle ryttere i mål ca. kl. 19:30

 

 

REGLER

Chrono-cuppen er et TRÆNINGS-løb. Ruten vil være opmærket, men alle deltagere skal overholde færdselsloven. Vi holder ikke øje med om nogen snyder, og der bliver ikke delt bøder eller tidsstraffe ud. Drafting er ikke tilladt. Alle skal have lov at måle sig med hinanden, og derfor skal deltagerne så vidt muligt køre på samme betingelser. Deltagelse i cuppen sker på eget ansvar. Du accepterer dette ved at tilmelde dig. Hjelm er obligatorisk!

 

 

PRIS

Prisen for hele cuppen er 700,- ekskl. chip, som købes for kr. 100,00 i registreringen inden start (medbring gerne kontanter) – har du allerede Lapio/Katana/Trumin chip, så husk og indtast chip-id når du tilmelder dig. Det er ikke muligt at leje chip til Chrono Cup.

Du kan også købe startnummer til både Chrono Cup og Chrono Sensommer Cup for 1.300 kr. (spar 100 kr.)
Du køber adgang til begge løb her: KØB ADGANG TIL CHRONO OG CHRONO SENSOMMER CUP

 

 

CHIP

Det er dit ansvar, at chippen er placeret korrekt. Har du glemt din chip på stævnedagen, kan du købe en ny. 

Det er ikke muligt at leje chip.

HUSK at montere chip vandret ovenpå din cykelsko - det er dit ansvar at den er placeret korrekt.

Forkert placering = ingen tid.

 

 

 

 

SÅDAN AFVIKLES CHRONO CUPPEN
Første start på dagen er klokken 18.00. Herefter sendes rytterne afsted med 30 sekunders mellemrum. Hver rytter skal kigge på startlisten og se sit nummer i startrækkefølge start-rækkefølge. Det startnummer, der udleveres ved indskrivningen er det samme som ens nummer i startrækkefølgen.

Ved startstregen står en starter og kalder rytterne frem efter deres nummer og bliver sendt afsted med starttids-interval på 30 sekunder.

Undgå venligst at stille spørgsmål til starteren, idet starteren skal koncentrere sig om at sende folk afsted rettidigt og intet andet. Så sørg for at få afklaret alle spørgsmål, inden starten går eller spørg en af de andre officials eller en deltager.

         
         

STARTTID

Ved startstregen stiller rytterne sig i startkøen og bliver sendt afsted efter deres på forhånd fastsatte starttid.

Alle deltagere får udleveret et startnummer, som skal placeres uden på tøjet på ryggen

(el. fx på lommerne på din cykeltrøje). 

 

 

MISTET STARTPLADS
Det er hver enkelt deltagers eget ansvar, at stå på den rette plads i startrækkefølgen efter sin starttid og at stå klar forrest, når ens nummer bliver råbt op af starteren. 

Da løbet startes med 30 sekunders intervaller kan forsinkelse til ens start betyde, at man ikke vil blive tilladt at starte. Når alle deltagere er sendt afsted, vil der blive taget stilling til om de(n), der kom for sent til deres start, får lov at starte.

SÅDAN GØR DU SOM DELTAGER:
Gå ind på startlisten og se dit nummer og starttid (vil først være synlig i dagene op til de enkelte afdelinger) i startrækkefølgen. Dit nummer i startrækkefølgen er nummeret i kolonnen “startnr.”.

Til 1. afdeling:

Mød op til løbet i god tid og gå hen til indskrivningsbordet og køb din chip og afhent dit startnummer (husk at du skal køre med det samme startnummer til alle 4 afdelinger). Har du forhåndsregistreret dig med chip i forbindelse med tilmelding, skal du blot komme og hente dit startnummer. Har du fået fat i en chip, efter du har tilmeldt dig, så skriv til info@gorace.dk og oplys om chip-id eller henvend dig i registreringen på dagen, så vi kan få dig matchet med din chip i systemet.

 

Til øvrige afdelinger:

Har du chip, kan du blot stille til start – har du glemt chip, må du købe en ny i registreringen ellers får du ingen tid. Det startnummer du fik udleveret til din første afdeling, skal bruges til hele cup’en og skal placeres på ryggen.

Når første deltager er sendt afsted, bedes du ikke længere varme op på ruten – dette af hensyn til de øvrige deltagere. Når klokken bliver 18.00 sendes den første afsted. Du kan se på startlisten hvilken stat tid du har.

Rute 1. afdeling - Søsum

Kort over ruten - klik her 

Videogennemgang - klik her

Adresse: Humlebakken 1, 3670 Veksø

Rute 2. afdeling - Sengeløse

Kort over ruten - klik her 
Videogennemgang - klik her

Adresse: Landsbygaden 23, 2630 Taastrup.

Rute 3. afdeling - Jyllinge

Kort over ruten - klik her

Adresse: Gundsølillevej 50, 4000 Roskilde
ved grusparkeringen

Rute 4. afdeling - Blovstrød

Kort over ruten - klik her 
Videogennemgang - klik her
Adresse: Kongevejen, efter Vildtmestervej, 3450 Lillerød

PRAKTISK INFO

RUTER & RESULTATER

 

GoRace Aps.

Ericavej 10, 4040 Jyllinge

CVR: 37464414

 

Kontakt: info@gorace.dk

 

  • Facebook Social Icon