top of page

CHRONO CUP 2020

Prøv sæsonens cykelform af i en
helt fantastisk enkeltstartscup

VELKOMMEN TIL CHRONO CUP

 

Chrono Cup er en serie af enkeltstartsløb, hvor du får mulighed for at teste dig selv og dit udstyr. Alle kan køre med. Der køres på 5 flotte ruter, som er skræddersyet til enkeltstartsløb. Der vil være tidtagning, god stemning og garanteret sved på panden.

Det eneste du skal sørge for, er at møde op med din cykel og udstyr, fart i benene og det gode humør!
Du tilmelder dig her.

 

PROGRAMMET FOR HVER AFDELING ER:

17.00-17:45 Indskrivning.

18:00 – Her går starterne

Alle ryttere i mål ca. kl. 19:30

MØDESTED

1. afdeling - 27. april

Vadsby, 17,25 km

Adresse: Klevehøjvej 1, 2630 Taastrup.
Ved krydset mellem Klevehøjvej og Bondehøjvej.

Kort over ruten - klik her

2. afdeling - 18. maj

Lejre, 12,9 km
Adresse: Lyngageren, 4000 Roskilde
Ved parkeringspladsen Parkering - Lynghøjsøerne (klik for link)

Kort over ruten - klik her

3. afdeling - 8. juni

Jyllinge, 24 km

Adresse: Gundsølillevej 50, 4000 Roskilde ved grusparkeringen

Kort over ruten - klik her

4. afdeling - 24. august

Sengeløse, 16,9 km

Adresse:  Landsbygaden 23, 2630 Taastrup

Kort over ruten - klik her

5. afdeling - 7. september

Roskilde, 15,82 km
Adresse: Krydset ved Boserupvej og Bistrup Alle, 4000 Roskilde

Kort over ruten - klik her

 

 

REGLER

Chrono-cuppen er et TRÆNINGS-løb. Ruten vil være opmærket, men alle deltagere skal overholde færdselsloven. Vi holder ikke øje med om nogen snyder, og der bliver ikke delt bøder eller tidsstraffe ud. Drafting er ikke tilladt. Alle skal have lov at måle sig med hinanden, og derfor skal deltagerne så vidt muligt køre på samme betingelser. Deltagelse i cuppen sker på eget ansvar. Du accepterer dette ved at tilmelde dig. Hjelm er obligatorisk!

PRIS

Prisen for hele cuppen er 1.000 kr. ekskl. chip, som købes for 100 kr. i registreringen inden start (vi tager kontanter og Mobile Pay) – har du allerede Lapio/Katana/Trumin chip, så husk og indtast chip-id når du tilmelder dig. Det er ikke muligt at leje chip til Chrono Cup.

Eftertilmelding er muligt på dagen.

 

CHIP

Det er dit ansvar, at chippen er placeret korrekt. Har du glemt din chip på stævnedagen, kan du købe en ny. 

Det er ikke muligt at leje chip.

HUSK at montere chip vandret ovenpå din cykelsko - det er dit ansvar at den er placeret korrekt

 

 

 

 

SÅDAN AFVIKLES CHRONO CUPPEN
Første start på dagen er klokken 18.00. Herefter sendes rytterne afsted med 30 sekunders mellemrum. Hver rytter skal kigge på startlisten og se sit nummer i startrækkefølge start-rækkefølge. Det startnummer, der udleveres ved indskrivningen er det samme som ens nummer i startrækkefølgen.

Ved startstregen står en starter og kalder rytterne frem efter deres nummer og bliver sendt afsted med starttids-interval på 30 sekunder.

Undgå venligst at stille spørgsmål til starteren, idet starteren skal koncentrere sig om at sende folk afsted rettidigt og intet andet. Så sørg for at få afklaret alle spørgsmål, inden starten går eller spørg en af de andre officials eller en deltager.

         
         

STARTTID

Ved startstregen stiller rytterne sig i startkøen og bliver sendt afsted efter deres på forhånd fastsatte starttid.

Alle deltagere får udleveret et startnummer, som skal placeres uden på tøjet på ryggen

(el. fx på lommerne på din cykeltrøje). 

 

 

MISTET STARTPLADS
Det er hver enkelt deltagers eget ansvar, at stå på den rette plads i startrækkefølgen efter sin starttid og at stå klar forrest, når ens nummer bliver råbt op af starteren. 

Da løbet startes med 30 sekunders intervaller kan forsinkelse til ens start betyde, at man ikke vil blive tilladt at starte. Når alle deltagere er sendt afsted, vil der blive taget stilling til om de(n), der kom for sent til deres start, får lov at starte.

 

FORSVARLIG OG SIKKERT LØB

Vi tager alle nødvendige forholdsregler for, at vi kan leve op til regeringens og sundhedsstyrelsens retningslinjer omkring covid-19. Det betyder blandt andet, at der er øget tid, mellem rytter bliver sendt afsted. Derfor er det vigtigt, at du holder den starttid, som du er blevet tildelt. Når du tilmelder dig, vil der fremgå, hvilket tidspunkt du skal starte.

 

Efter du har kørt, nået i mål og har trillet af, bedes du bevæge dig væk fra start/mål-området. Herved undgår vi, at vi er for mange samlet. 

SÅDAN GØR DU SOM DELTAGER:
Gå ind på startlisten og se dit nummer og starttid (vil først være synlig i dagene op til de enkelte afdelinger) i startrækkefølgen. Dit nummer i startrækkefølgen er nummeret i kolonnen “startnr.”.

Til 1. afdeling:

Mød op til løbet i god tid og gå hen til indskrivningsbordet og køb din chip og afhent dit startnummer (husk at du skal køre med det samme startnummer til alle 4 afdelinger). Har du forhåndsregistreret dig med chip i forbindelse med tilmelding, skal du blot komme og hente dit startnummer. Har du fået fat i en chip, efter du har tilmeldt dig, så skriv til info@gorace.dk og oplys om chip-id eller henvend dig i registreringen på dagen, så vi kan få dig matchet med din chip i systemet.

 

Til øvrige afdelinger:

Har du chip, kan du blot stille til start – har du glemt chip, må du købe en ny i registreringen ellers får du ingen tid. Det startnummer du fik udleveret til din første afdeling, skal bruges til hele cup’en og skal placeres på ryggen.

Når første deltager er sendt afsted, bedes du ikke længere varme op på ruten – dette af hensyn til de øvrige deltagere. Når klokken bliver 18.00 sendes den første afsted. Du kan se på startlisten hvilken stat tid du har.

Du kan se resultaterne for hver afdeling her.

PRAKTISK INFO

RESULTATER

Results, Chron Cup
bottom of page