top of page

PLANLÆGNING OG AFHOLDELSE AF SPORTSEVENTS

VI GØR KLAR TIL SÆSONEN 2022
 Vi arbejder på nogle super events til den kommende sæson.  Tilmelding er åben og lige nu er der tilbud på tilmeldingen.
Vi glæder os til at se nye og gamle til enkeltstart på jernhesten!

Den seneste opdateret løbskalender for 2022 kan du se nedenfor

LØBSKALENDER

CHRONO CUP 2022
1. afdeling

27. april 2022

Prologen i Chrono Cup på 17,25 km afholdes på naturskøn og flad rute omkring Sengeløse og Vadsby. Du får rig mulighed for at sætte høj pace på denne rute!

CHRONO CUP 2022
2. afdeling

18. maj 2022

Der køres to omgange på en flad og hurtig rute i Jyllinge, hvor rytterne kører 24 km i alt.

CHRONO CUP 2022
3. afdeling

1. juni 2022

Denne afdeling ved Lejre byder på kuperet tærren og bliver årets "bjergetape" på 13 km.

CHRONO CUP 2022
4. afdeling

15. juni 2022

Denne afdeling i Sengeløse starter inde i landsbyen, men tager dig ud på en 16 km rute ude på landevejene, hvor du har luft omkring dig, så du kan give den gas!

CHRONO CUP 2022
5. afdeling

24. august 2022

Der køres to omgange på "Tonseren" ude ved Dragør, hvor rytterne får mulighed for at træde alt hvad de kan på den helt flade strækning på i alt 19 km.

CHRONO CUP 2022
6. afdeling

7. september 2022

Sæsonens Chrono Cup afsluttes på vores fantastiske rute i Roskilde, hvor rytterne kører 18 km. på en rute, som både giver mulighed for fart, men med enkelte bakker!

ERHVERV

ERHVERV

Vi kan også lave dit race, hvad enten du ønsker blot ren tidstagning eller dit helt eget sportsevent. Der er mange muligheder og vi foreslår altid, at vi starter med et møde for at høre om dine behov og ønsker – på den måde sikrer vi at du får den løsning der passer til dine behov.

Så hvis du går med tanker om dit eget race eller sportsevent, så smid os en mail eller giv os et kald.

Vi vil glæde os til at hjælpe med at lave dit race, der efterlader dine deltagere med et smil på læben og noget at tale om.

 

VI arbejder vi ud fra disse 3 pakker, men de kan tilpasses dine ønker:

 

LIGHT

Ren tidtagning, du sender os en liste med deltagere. Vi møder op til dit race og står for tidstagning med chip og efterfølgende får I et link til resultat listen.

 

DENNE PAKKE ER OPLAGT TIL

Mindre events

Tidstagning i lokale klubber

Hvis I er et par stykker der ønsker at konkurrere på en udvalgt strækning

Polterabends – få en anderledes dag, som helt sikkert giver noget at tale om

MEDIUM

Vi står for tilmelding, ruteafmærkning, tidstagning, vinderpodie og undervejs LIVE tider.

Du sørger for rammerne omkring eventet så deltagerne får en positiv oplevelse med hjem.

 

DENNE PAKKE ER OPLAGT TIL

Årlige klubevents eller løb

Medarbejderdage såsom som sommerfest eller ligende

Firmaevents

 

FULL

Du siger hvor og hvornår – vi klarer resten. Vi står for markedsføring på Facebook, flyers, nyhedsbreve etc. Selvfølgelig også tilmelding, ruteafmærkning, tidstagning, vinderpodie, kommune- og politigodkendelse samt LIVE- tider undervejs.

 

DENNE PAKKE ER OPLAGT TIL

Events hvor i ønsker en klar markedføring af jer

Tilbagevendende events/races

Større klubløb

Større firmaevents

OM OS

OM

Vores ambition med GoRace er at skabe sport events, hvor tingene fungerer så du kan koncentrere dig 100 procent om din præstation og dine mål og dermed få en god og positiv oplevelse med hjem.

Kort sagt løb vi selv har lyst til at deltage i!

 

HVEM ER VI

Vi er to sportsentusiaster som igennem årene har deltaget i flere løb, cykelløb og triathlonkonkurrencer på motions- og supermotions niveau. Siden sæsonen 2016 har vi drevet GoRace Aps, som vores bidrag til at skabe gode attraktive løb på den danske scene enten ved at arrangere og afholde løb selv eller ved at hjælpe andre med tidstagning og gennemførsel.

Ulrik Olsen har siden 2000 været i tri-verdenen og det har bl.a. kastet fire Ironman af sig gennemført i USA og i Frankrig, samt deltagelse på et hav af mindre løb. Ulrik er også ivrig cyklist og har bl.a. gennemført la marmotte og været ansvarlig for flere cykelrejser til sydeuropa. Ulrik har tidligere været indehaver af sine egne fitness centre og har været involveret som løbsarrangør siden 2014.

 

Christian Rau har igennem flere år været aktiv på cykelfronten og de senere år også indenfor triathlon. Christian har kørt mange af de klassiske cykelløb i Europa fra Styrkeprøven i Norge over Liege-Bastogne-Liege til syvdages etapeløbet Tour Transalp. Triathlon mæssigt er det blevet til fire halve Ironman. Christian arbejder til dagligt i fitness industrien og har været involveret som løbsarrangør siden 2015.

kontakt
bottom of page