top of page

CHRONO SENSOMMER CUP 2020

Brug sommerens gode form til en helt fantastisk enkeltstartscup i efteråret.

CHRONO SENSOMMER CUP

 

I 2020 køres der på følgende onsdage:

Onsdag 26. august

Onsdag 2. september

Onsdag 9. september 

Onsdag 16. september


Det er muligt at tilmelde sig på dagen, det koster 250 kr. ex.chipkøb og der er et begrænset antal pladser.

PROGRAMMET FOR HVER AFDELING ER:

17.00-17:45 Indskrivning

18:00 – Her går starterne

(NB! Læs længere nede, hvordan Chrono Sensommer Cup og starterne afvikles)

Ca. 19:00 Sidste rytter i mål

MØDESTED

1. afdeling - 26. august

Roskilde, 15,82 km
Adresse: Krydset ved Boserupvej og Bistrup Alle, 4000 Roskilde

Kort over ruten - klik her

2. afdeling - 2. september

Vadsby, 17,25 km

Adresse: Klevehøjvej 1, 2630 Taastrup.
Ved krydset mellem Klevehøjvej og Bondehøjvej.

Kort over ruten - klik her

3. afdeling - 9. september

Sengeløse, 16,9 km

Adresse:  Landsbygaden 23, 2630 Taastrup

Kort over ruten - klik her

4. afdeling - 16. september

Jyllinge, 11,99 km

Adresse: Gundsølillevej 50, 4000 Roskilde ved grusparkeringen

Kort over ruten - klik her

REGLER

Chrono-cuppen er et TRÆNINGS-løb. Ruten vil være opmærket, men alle deltagere skal overholde færdselsloven. Vi holder ikke øje med om nogen snyder, og der bliver ikke delt bøder eller tidsstraffe ud. Drafting er ikke tilladt. Deltagelse i cuppen sker på eget ansvar! Du accepterer dette ved at tilmelde dig. Hjelm er obligatorisk!

 

PRIS

Prisen for hele cuppen er 700,- ekskl. chip, som købes for kr. 100,00 i registreringen inden start (medbring gerne kontanter) – har du allerede Lapio/Katana/Trumin chip, så husk og indtast chip-id når du tilmelder dig. Det er ikke muligt at leje chip til Chrono Cup.

 

 

CHIP

Det er dit ansvar, at chippen er placeret korrekt. Har du glemt din chip på stævnedagen, kan du købe en ny. 

Det er ikke muligt at leje chip.

HUSK at montere chip vandret ovenpå din cykelsko - det er dit ansvar at den er placeret korrekt.

 

 

 

 

SÅDAN AFVIKLES CHRONO CUPPEN

Første start på dagen er klokken 18.00. Herefter sendes rytterne afsted med 40 sekunders mellemrum. Hver rytter skal kigge på startlisten og se sit nummer i startrækkefølgen. 

 

Ved startstregen står en starter og kalder rytterne frem efter og bliver sendt afsted med starttids-interval på 40 sekunder. Stil dig først frem til startstregen, når du er den næste, som skal sendes afsted. Derved undgår vi, at vi samles for mange. Der må maks. være 3 personer ved startstregen. Alle deltagere får udleveret et startnummer, som skal placeres uden på tøjet på ryggen (el. fx på lommerne på din cykeltrøje). 

 

Undgå venligst at stille spørgsmål til starteren, idet starteren skal koncentrere sig om at sende folk afsted rettidigt og intet andet. Så sørg for at få afklaret alle spørgsmål, inden starten går eller spørg en af de andre officials eller en deltager.

 

 

MISTET STARTPLADS
Det er hver enkelt deltagers eget ansvar, at stå på den rette plads i startrækkefølgen efter sin starttid og at stå klar forrest, når ens nummer bliver råbt op af starteren. 

Da løbet startes med 40 sekunders intervaller kan forsinkelse til ens start betyde, at man ikke vil blive tilladt at starte før alle deltagere er sendt afsted.

FORSVARLIG OG SIKKERT LØB

Vi tager alle nødvendige forholdsregler for, at vi kan leve op til regeringens og sundhedsstyrelsens retningslinjer omkring covid-19. Det betyder blandt andet, at der er øget tid, mellem rytter bliver sendt afsted. Derfor er det vigtigt, at du holder den starttid, som du er blevet tildelt. Når du tilmelder dig, vil der fremgå, hvilket tidspunkt du skal starte.

 

Efter du har kørt, nået i mål og har trillet af, bedes du bevæge dig væk fra start/mål-området. Herved undgår vi, at vi er for mange samlet. 

SÅDAN GØR DU SOM DELTAGER:
Gå ind på startlisten og se dit nummer og starttid (vil først være synlig i dagene op til de enkelte afdelinger) i startrækkefølgen. Dit nummer i startrækkefølgen er nummeret i kolonnen “startnr.”.

Til 1. afdeling:

Mød op til løbet i god tid og gå hen til indskrivningsbordet og køb din chip og afhent dit startnummer (husk at du skal køre med det samme startnummer til alle 4 afdelinger). Har du forhåndsregistreret dig med chip i forbindelse med tilmelding, skal du blot komme og hente dit startnummer. Har du fået fat i en chip, efter du har tilmeldt dig, så skriv til info@gorace.dk og oplys om chip-id eller henvend dig i registreringen på dagen, så vi kan få dig matchet med din chip i systemet.

 

Til øvrige afdelinger:

Har du chip, kan du blot stille til start – har du glemt chip, må du købe en ny i registreringen ellers får du ingen tid. Det startnummer du fik udleveret til din første afdeling, skal bruges til hele cup’en og skal placeres på ryggen.

Når første deltager er sendt afsted, bedes du ikke længere varme op på ruten – dette af hensyn til de øvrige deltagere. Når klokken bliver 18.00 sendes den første afsted. Du kan se på startlisten hvilken stat tid du har.

 

Rute 1 - Roskilde

Kort over ruten - klik her

Adresse: Krydset ved Boserupvej og Bistrup Alle, 4000 Roskilde

Rute 2 - Vadsby

Kort over ruten - klik her 
Videogennemgang - klik her

Adresse: Klevehøjvej 1, 2630 Taastrup.
Ved krydset mellem Klevehøjvej og Bondehøjvej.

Rute 3 - Sengeløse

Kort over ruten - klik her 
Videogennemgang - klik her

Adresse: 

 Landsbygaden 23, 2630 Taastrup.

Rute 4 - Jyllinge

Kort over ruten - klik her

Adresse: Gundsølillevej 50, 4000 Roskilde ved grusparkeringen

PRAKTISK INFO

RUTER & RESULTATER

bottom of page